Köpvillkor

Kontaktinfo

Kundservice: [email protected]
Postadress: Emojisar AB, Värtavägen 23, 115 53 Stockholm

www.facebook.com/emojisar
instagram/emojisar.se

Pris
Priset inkluderar moms. I kundvagnen kan du se det totala priset inklusive alla avgifter, moms och frakt. Betalningsvillkor finns angiven i kundvagnen beroende av valt betalningssätt. Fraktvillkor finns angiven i kundvagnen beroende av valt fraktsätt.

Leverans
Normal leveranstid är 2-5 arbetsdagar, men kan under hög orderingång vara 7 arbetsdagar efter mottagande av din order. Produkterna skickas normalt till dig med PostNord  som brev/varubrev. Mindre paket skickas som vanliga brev och kommer i din brevlåda. Större paket skickar vi som varubrev och då får du oftast hämta dem på ett av postens utlämningsställen.
Tänk på att ange ett korrekt mobiltelefon-nummer eller mejladress eftersom du får ett sms/mejl när paketet kan hämtas ut!

Åldersgräns
Vi godkänner ej beställningar från personer under 18 år utan målsmans godkännande.

Betalning mot Faktura
Varor till ett värde av max 300 kr kan du handla på faktura mot en fakturaavgift på 12 kr.
Vi fakturerar endast inom Sverige och följande gäller:

Du skall vara minst 18 år för att handla på faktura
Inga obetalda fakturor innan nytt köp
10 dagars kredit
Leverans kan endast ske till din adress som finns registrerad såsom folkbokföringsadress eller särskild adress.
Påminnelseavgift i enlighet med SFS 1981:739 på 49 kronor tillkommer vid obetald faktura
På försenade betalningar debiteras dröjsmålsränta enligt 6§ i räntelagen med diskonto +8%.

Kontakta oss omgående på [email protected] om det är några frågetecken kring din faktura. Tänk på att fakturan medföljer i ditt paket!

Betalning med konto/kreditkort
Vi accepterar för närvarande VISA och Mastercard. Kreditkortsbetalning hanteras av vår betalningspartner Nets AB för att garantera säker betalning.
Så här går det till:
Vid beställning väljer du betalningssätt Kontokort vid Steg 2 i Kassan. Klicka på knappen ”Genomför Köp” och du länkas nu till Nets säkra betalningsserver.
Ange kortnummer, giltighetsdatum och cvv/cvc-kod. Klicka på ”Nästa” och bekräfta dina uppgifter och sedan på ”Betala”. En kontroll genomförs så kortuppgifterna stämmer samt att det finns täckning på kontot för köpet. Beloppet reserveras  och du länkas tillbaka till Emojisar.se och ditt köp är klart. Dina kortuppgifter hanteras inte på något sätt hos Emojisar utan enbart hos vår betalningspartner Nets AB.

Observera att beställningens totalbelopp kommer att dras på ditt konto-/kreditkort inom de närmaste dagarna även om din beställning inte kan levereras omgående.

PayPal
Välj att betala med pengar från ditt PayPal-saldo eller via ett betal- eller kreditkort kopplat till ditt PayPal-konto. Alla köp kopplas till PayPals säkra betalserver vilket betyder att informationen endast går till PayPal och sparas inte hos Emojisar. Betalningen registreras direkt och pengarna reserveras från ditt PayPal-konto med betalningsreferens “Emojisar”. Betalning via PayPal är avgiftsfri.

Ej uthämtade paket
Varubrev ligger hos postombudet i 14 dagar innan det returneras till oss. Om ditt paket kommer i retur till oss av anledningen att det inte blivit uthämtat trots avisering kommer din order avbokas. Vi återbetalar då endast summan för varan till dig. Du kommer fortfarande behöva betala för fraktkostnaden (se faktura). Vill du att vi skickar din order på nytt tillkommer ytterligare frakt.

För alla paket som inte löses ut förbehåller vi oss rätten att debitera dig kostnader för returfrakt, expeditionsavgift och hanteringsavgift.

Om du ångrar dig
Enligt Distans- och hemförsäljningslagen har du som kund rätt att ångra ditt köp och återfå den summa du betalt inom 14 dagar efter det att du har tagit emot varan. I ditt meddelande till oss måste det klart framgå att du ångrar dig. Ångerrätten gäller under förutsättning att produkten är i väsentligen oförändrat skick, dvs oanvänd och ej förstörd eller skadad och i sådant skick att det går att sälja till ny kund utan prisavdrag. Du får inte använda varan men naturligtvis försiktigt öppna och undersöka den.

Returer
Returer sker på din egen bekostnad utom om varan är defekt eller om vi har packat fel. Returer ska skickas som brev eller paket, inte mot postförskott. Vid byten betalar vi den nya frakten från oss till dig.
Vi ska, om du utnyttjat din ångerrätt, betala tillbaka vad du har betalat för varan snarast eller senast inom 30 dagar från den dag då vi tog emot varan. Du får själv betala returkostnaderna när du sänder tillbaka varan. Vi betalar alltid returkostnaden för att sända tillbaka så kallade ersättningsvaror.

Sekretess och säkerhet för dina personuppgifter
När du lägger din beställning hos oss uppger du dina personuppgifter. I samband med din registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig. Du har enligt Personuppgiftslagen rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta oss i så fall via e-post.

Emojisar.se lämnar aldrig ut kontaktuppgifter om dig till tredje part!